Ενημέρωση με ένα κλικ

Σκρέκας: Τέλη Αυγούστου η ενεργοποίηση του Ταμείου Εγγυήσεων

Στο επίκεντρο του διαδικτυακού σεμιναρίου που διοργάνωσε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων σχετικά με τα χρηματοδοτικά εργαλεία για τον γεωργικό τομέα βρέθηκαν οι γερές βάσεις και η ανθεκτικότητα που έδειξε ο πρωτογενής τομέας στη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. 

Να σημειωθεί ότι στο συνέδριο συζητήθηκαν και τα βήματα που πρέπει να γίνουν για την αντιμετώπιση των προκλήσεων που αντιμετωπίζει ο κλάδος του πρωτογενούς τομέα.

Υπό αυτό το πρίσμα και κατά τη διάρκεια της ομιλία του, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Κώστας Σκρέκας υπογράμμισε ότι η ενεργοποίηση του Ταμείου Εγγυήσεων αναμένεται να γίνει έως τα τέλη Αυγούστου.

Ο κ.Σκρέκας διευκρίνισε πως ο αρχικός προγραμματισμός για ενεργοποίηση αυτού του χρηματοδοτικού εργαλείου για τον πρωτογενή τομέα ήταν να γίνει τον Ιούλιο, ωστόσο η πανδημία του κορονοϊού που έπληξε όλο τον πλανήτη, καθυστέρησε την όλη διαδικασία.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More