Ενημέρωση με ένα κλικ

Εγκύκλιος Βρούτση: Έως 24 Απριλίου η άδεια ειδικού σκοπού

Βγήκε η υπουργική απόφαση για την συνέχιση της άδειας ειδικού σκοπού μέχρι τις 24 Απριλίου, η οποία υπογράφηκε από Βρούτση, Κικίλια και Σκυλακάκη η οποία ορίζει την αναστολή της υποχρέωσης του εργοδότη να καταχωρεί, στο Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κάθε αλλαγή ή τροποποίηση του ωραρίου ή της οργάνωσης του χρόνου εργασίας των εργαζομένων, καθώς και την υπερεργασία και τη νόμιμη, κατά την ισχύουσα νομοθεσία, υπερωριακή απασχόληση.

Γ. Βρούτσης: Επεκτείνουμε την άδεια ειδικού σκοπού μέχρι τις 24.4 – Δίνουμε το δικαίωμα διορθώσεων στις υποβολές εντύπων και τις ημερομηνίες καταβολής για τα 800 ευρώ

«Εκδώσαμε τη νέα ερμηνευτική εγκύκλιο με την οποία καθορίζουμε με απόλυτη ακρίβεια το χρονοδιάγραμμα των υποβολών και διορθώσεων των ηλεκτρονικών εντύπων εργοδοτών – εργαζομένων καθώς και των καταβολών των 800 ευρώ στους δικαιούχους.

Παράλληλα με Υπουργική Απόφαση επεκτείνουμε την ισχύ της άδειας ειδικού σκοπού μέχρι τις 24.4.2020, που κανονικά θα έληγε στις 10. 4. 2020.

Δημιουργούμε ένα ευνοϊκό πλαίσιο εξυπηρέτησης για όλους τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις και διευκολύνουμε την καθημερινότητα στους εργαζόμενους γονείς»

Διαβάστε ολόκληρη την Υπουργική απόφαση εδώ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει