Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναγιωτόπουλος: 2.000 προσλήψεις στις Ένοπλες Δυνάμεις

Προσλήψεις 2.000 Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) δρομολογεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Προκήρυξη για την πρόσληψη 2000 επαγγελματιών στις Ένοπλες Δυνάμεις μέσα στον Φεβρουάριο ανακοίνωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος,  ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη υπογράψει την ΚΥΑ για την πρόσληψη 2000 ΟΒΑ.

Όπως αναφέρει το Dimosio.gr τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπογράψει την ΚΥΑ και ο υπουργός Οικονομικών έτσι ώστε να εκδοθεί άμεσα η εγκύκλιος και να ξεκινήσει ο διαγωνισμός μέσα στον Φεβρουάριο.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε ότι το επόμενο διάστημα «θα καταλήξουμε στην νέα δομή των Ενόπλων δυνάμεων σύμφωνα με το αμυντικό δόγμα που θα προκύψει από την πολιτική εθνική άμυνας που είναι υπό αναθεώρηση για πρώτη φορά από το 2011».

Ο προσανατολισμός που υπάρχει θα περιλαμβάνει ευέλικτο σχήμα με μαχητική ικανότητα και ευελιξία και περισσότερους επαγγελματίες οπλίτες.

Προανήγγειλε ακόμα, ότι τον επόμενο μήνα θα υπάρξει προκήρυξη για την πρόσληψη 2000 επαγγελματιών οπλιτών στις Ειδικές Δυνάμεις και ορισμένες τεχνικές ειδικότητες στο Ναυτικό και την Πολεμική Αεροπορία.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις η προκήρυξη για την πρόσληψη ΟΒΑ το 2020 θα παραμείνει ανοιχτή έως τον Απρίλιο.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει