Ενημέρωση με ένα κλικ

ΑΣΕΠ: 102 μόνιμες προσλήψεις στο δημόσιο

Ανοικτές παραμένουν τρείς προκηρύξεις του ΑΣΕΠ που αφορούν 102 προσλήψεις σε διάφορους τομείς του Δημόσιου Τομέα καθώς και στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι τρεις προκηρύξεις αφορούν προσλήψεις στο Πολεμικό Ναυτικό και την Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων και συγκεκριμένα:

Πολεμικό Ναυτικό

Προσλήψεις 18 έφεδρων Ιατρών

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ της προκήρυξης του ΑΣΕΠ με την απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νικόλαου Παπανικολάου, που αφορά προσλήψεις σε δεκαοκτώ (18) θέσεις Έφεδρων εξ Εφεδρείας και κατ’ Απονομή Αξιωματικών Υγειονομικού με γενική ειδικότητα Ιατρού στο Πολεμικό Ναυτικό.

Οι επιτυχόντες θα καταταγούν στο Πολεμικό Ναυτικό ως Έφεδροι εξ Εφέδρων και κατ’ Απονομή Αξιωματικοί, και ο απονεμόμενος βαθμός θα είναι αυτός του Ανθυποπλοιάρχου.

Με την ονομασία τους ως Αξιωματικοί έχουν τα ίδια υπηρεσιακά και οικονομικά δικαιώματα και υποχρεώσεις με τους μονίμους συναδέλφους τους και δεν έχουν υποχρέωση ελάχιστης παραμονής στο στράτευμα, αξιοποιούνται δε αποκλειστικά για την κάλυψη αναγκών των Ναυτικών Νοσοκομείων Αθηνών, Σαλαμίνας και Κρήτης.

Διαβάστε περισσότερα στο dimosio.gr

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει