Ενημέρωση με ένα κλικ

Λίβερπουλ: «Κλώτσησε» μεγάλη ευκαιρία

Την ευκαιρία να ξεφύγει ακόμη περισσότερο από τους διώκτες της, μετά και την χθεσινή (26/12) ισοπαλία στο ντέρμπι, Λέστερ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2-2) έχασε η Λίβερπουλ.

Οι «πρωταθλητές» πέταξαν… πολύτιμους βαθμούς στο Άνφιλντ στο παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ για την 15η αγωνιστική, της “Boxind Day”, στην Αγγλία, καθώς παραχώρησαν ισοπαλία 1-1 στην αντίπαλό τους, η οποία αγωνίζεται να παραμείνει στην κατηγορία.

Η Λίβερπουλ, που διατηρήθηκε στην κορυφή με 32 βαθμούς (τρεις περισσότερους από την Έβερτον), σκόραρε με όμορφο πλασέ του Μανέ στο 12΄, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 82΄ με κεφαλιά του Ατζάι.

Στο μεταξύ, με πέναλτι του 27χρονου Πάτρικ Μπάμφορντ στο 5ο λεπτό η Λιντς επικράτησε 1-0 της Μπέρνλι και βελτίωσε τη βαθμολογική της θέση, αφήνοντας πίσω της τη βαριά ήττα (6-2) από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Γουέστ Χαμ παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη μαχητική Μπράιτον, η οποία προηγήθηκε δύο φορές, πρώτα στο 44΄ με τον Μοπέ και στη συνέχεια στο 70΄ με τον Ντανκ. Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 αρχικά με τον Τζόνσο στο 60΄ για να κάνει το 2-2 στο 82΄ ο Σούτσεκ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει