Ενημέρωση με ένα κλικ

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» τον Καμερουνέζο Λαμκέλ Ζε

Ένα… βήμα απ’ την ολοκλήρωση της συμφωνίας με την Αντβέρπ για τον εξάμηνο δανεισμό του διεθνούς Καμερουνέζου εξτρέμ, Ντιντιέ Λαμκέλ Ζε, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» είναι πλέον στο τελικό στάδιο των συζητήσεων με τη βελγική ομάδα για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Αφρικανό μεσοεπιθετικό έως το καλοκαίρι, ενώ στην όλη διαπραγμάτευση συμπεριλαμβάνεται και οψιόν αγοράς.

Με τον General Manager των «πράσινων» Πιέρ Ντρεοσί να προσπαθεί να «ρίξει» τις αξιώσεις των Βέλγων σε ένα ποσό που θα είναι πολύ πιο κοντά στις οικονομικές δυνατότητες του «τριφυλλιού» (κάτω από το 1 εκατ. ευρώ) και σίγουρα πολύ κάτω απ’ τα 3 και 4 εκατ. ευρώ που ζητούσαν για τον Ζε οι Βέλγοι.

Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του για το επόμενο εξάμηνο, ήτοι περίπου 200.000-250.000 ευρώ απ’ τις 300.000 ευρώ που έχει λαμβάνειν ο Ζε ως το καλοκαίρι (αμείβεται με 600.000 ευρώ το χρόνο), ενώ είναι πιθανό να συζητηθεί από τώρα το ύψος του συμβολαίου του για τις επόμενες σεζόν, εάν ο Παναθηναϊκός ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι.

Η μεταγραφή του Ζε είναι 100% επιλογή του Λάζλο Μπόλονι, ο οποίος θεωρεί πως ο Καμερουνέζος εξτρέμ θα προσδώσει στοιχεία που λείπουν αυτή τη στιγμή απ’ την επίθεση του Παναθηναϊκού. Ο δε παίκτης δείχνει απόλυτα θετικός στην προοπτική της μετακόμισης στην Ελλάδα, καθώς από τον περασμένο Οκτώβριο (όταν υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα προς τον προπονητή του Ιβάν Λέκο) προπονείται με τη δεύτερη ομάδα της Αντβέρπ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει