Ενημέρωση με ένα κλικ

Το μη χείρον βέλτιστον για την Εθνική

Μια μεγάλη ευκαιρία έχασε η Εθνική ομάδα, με τη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Σλοβενία, μιας και έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου της, αλλά και την άνοδο στη League 2.

Ουσιαστικά η Ελλάδα “πλήρωσε” τις ισοπαλίες με Σλοβενία (εκτός) και κυρίως τους χαμένους βαθμούς από το Κόσοβο (εντός), μιας και και στο “σημερινό τελικό” δεν πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε.

Πλέον οι παίκτες του Φαν’τ Σχιπ καλούνται να τραβήξουν μία “κόκκινη γραμμή” και να πάνε παρακάτω, μιας και οι επόμενοι αγώνες είναι στα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, κόντρα σε έναν βατό όμιλο, να πάρει την πρωτιά, αλλά το καλό νέο ήρθε από αλλού.

Η μοναδική ευχάριστη είδησης της βραδιάς για την Εθνική ομάδα ήταν πως ανέβηκε στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας για την κλήρωση των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η τελευταία αγωνιστική έφερε ορισμένες… καραμπόλες στις ομάδες. Οι ήττες της Βοσνίας (από την Ιταλία) και της Φινλανδίας (από την Ουαλία), έφεραν τα “χαρμόσυνα” νέα και έτσι η Εθνική μας κατάφερε από…. σπόντα να ανέβει δυναμικότητα.

Έτσι στην κλήρωση της 9ης Δεκεμβρίου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα βρίσκεται στο 3ο γκρουπ δυναμικότητας και θα τουλάχιστον θα μπορέσει να παίξει ρόλο… μπαλαντέρ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει