Ενημέρωση με ένα κλικ

Με φιλάθλους Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Με κόσμο στις εξέδρες θα διεξαχθούν οι αγώνες Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (Τετάρτη 21/10) και ΠΑΟΚ-Ομόνοια (Πέμπτη 22/10), για το Champions League και το Europa League αντίστοιχα.

Με σύμφωνη γνώμη της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής, η Κυβέρνηση αποφάσισε να επιτρέψει πιλοτικά την είσοδο φιλάθλων στα δύο αυτά παιχνίδια, καθώς και σε ένα-δύο ματς της 6ης αγωνιστικής της Super League, σε ποσοστό 10% της συνολικής χωρητικότητας ανά θύρα και με ανώτατο επιτρεπτό όριο τους 3.500 θεατές.

Απόφαση της Κυβέρνησης, είναι η μερική επιστροφή των φιλάθλων να γίνει από την 7η αγωνιστική της Super League (31/10-1/11) σε όλα τα γήπεδα, φυσικά με αυστηρή τήρηση πάντα των υγειονομικών κανόνων.

Προβλέπονται, μεταξύ άλλων, τα εξής:

  • Οι γηπεδούχες ΠΑΕ οφείλουν να αποστέλλουν σε ψηφιακή μορφή, στις αρμόδιες εποπτικές αρχές, φάκελο που θα συμπεριλαμβάνει το πλάνο θέσεων και τα εισιτήρια.
  • Εισιτήρια θα πωλούνται μόνο ηλεκτρονικά (online) και όχι σε φυσικά σημεία πώλησης.

  • Οι φίλαθλοι θα πρέπει να κάθονται στη θέση που αναγράφεται στο εισιτήριό τους, τηρώντας την απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου ανάμεσά τους και φορώντας προστατευτική μάσκα για τον Covid-19.

Σημειώνεται ότι, σε περίπτωση παραβίασης του υγειονομικού πρωτοκόλλου επιστροφής των φιλάθλων, προβλέπονται συγκεκριμένες κυρώσεις που θα επιβάλλονται από τις αρμόδιες αρχές στις υπαίτιες ΠΑΕ, για τη διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, όπου θα ισχύει μόνο το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει