Ενημέρωση με ένα κλικ

Μπόλονι: “Είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος!”

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ο Λάζλο Μπόλονι, σε μίνι-συνέντευξη που παραχώρησε στην ουγγρική ιστοσελίδα «nemzetisport.hu»

Ο 67χρονος τεχνικός τόνισε πως αναλαμβάνει κι επίσημα τα νέα καθήκοντά του από την προσεχή Δευτέρα (19/10), ανέφερε πως μίλησε με τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος του ζήτησε να ξαναδώσει στον Παναθηναϊκό τη θέση του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ υπογράμμισε πως δεν πιστεύει στα… μαγικά, αλλά στη σκληρή δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η σύμβαση της συνεργασίας μου με τον Παναθηναϊκό είναι για ενάμιση χρόνο. Η συμφωνία δεν προέκυψε μέσα σε μια μέρα, επειδή η κατάσταση με τον κορονοϊό δεν επέτρεπε προσωπικές συναντήσεις.

Ετσι, πέρασα την τελευταία εβδομάδα στη Βουδαπέστη, διευθετώντας ταυτόχρονα κάποια προσωπικά θέματα της μητέρας μου, που ζει στην ουγγρική πρωτεύουσα.

Μίλησα με τον ιδιοκτήτη του συλλόγου και θα αναλάβω την ομάδα τη Δευτέρα. Ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού μού έχει περιγράψει τις ιδέες του: θέλει η ομάδα να ανακτήσει τη θέση της στο ελληνικό ποδόσφαιρο, οπότε γνωρίζω τι έχω αναλάβει και ποιες είναι οι προσδοκίες.

Φυσικά, είναι αδύνατο να αλλάξουμε τα πράγματα σε μια μέρα, επειδή δεν είμαι μάγος! Από την άλλη πλευρά πιστεύω στη δουλειά, όχι στο «hocus pocus» (σ.σ. μαγεία)! Με περιμένει πολλή δουλειά, εμένα και την ομάδα και τότε τα αποτελέσματα θα έρθουν και ο Παναθηναϊκός θα μπει στο σωστό δρόμο», τόνισε αρχικά ο Μπόλονι και πρόσθεσε:

«Ενας προπονητής ποτέ δεν ξέρει πότε θα φύγει ή πότε θα τον χρειαστούν, επομένως είναι καλό να έχεις πάντα τη βαλίτσα σου. Το επάγγελμά μας είναι ακριβώς έτσι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More