Ενημέρωση με ένα κλικ

«Όχι» της ισπανικής κυβέρνησης στην παρουσία οπαδών στα ευρωπαϊκά ματς

Η UEFA άναψε προ ημερών το «πράσινο φως» σε χώρες που έχουν ήδη «ανοίξει» τα γήπεδα τους για περιορισμένο αριθμό θεατών, να επιτρέψουν στις ομάδες τους που συμμετέχουν στα Κύπελλα Ευρώπης την παρουσία κόσμου έως 30% της πληρότητας των σταδίων.

Στην Ισπανία πάντως, παρά τα σχετικά αιτήματα της LaLiga και των μεγάλων κλαμπ της χώρας, η κυβέρνηση «έκοψε» κάθε σκέψη για άνοιγμα των γηπέδων, έστω και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες της σε Champions League και Europa League.

«Αποκλείουμε σε απόλυτο βαθμό το άνοιγμα των γηπέδων στους φιλάθλους και το ευρύ κοινό. Είναι εξαιρετικά απίθανο να αλλάξει αυτή η κατάσταση έως το τέλος της χρονιάς»., ανέφερε η σχετική ενημέρωση από την ισπανική κυβέρνηση.

Ως εκ τούτου, ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει στον όμιλό του στο Europa League την ισπανική Γρανάδα, θα αγωνιστεί στην έδρα της στις 29 Οκτωβρίου (22:00) χωρίς την παρουσία κόσμου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More