Ενημέρωση με ένα κλικ

Θριαμβεύτριες ΤΣΣΚΑ, Φενένμπαχτσε και Βαλένθια στην 2η αγωνιστική της Euroleague

Μεγάλα παιχνίδια έγιναν στην 2η αγωνιστική της Euroleague. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε μεγάλη νίκη επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 76-72. Στην Τουρκία η Φενέρμπαχτσε πήρε “εκδίκηση” από την Αναντολού Εφές με 80-71. Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας η Βαλένθια έκανε ένα μεγάλο διπλό στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία και νίκησε με 93-77.

Αναλυτικά

Ιτούδης vs Σφαιρόπουλος 1-0

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ήταν η νικήτρια στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, στον ελληνικό εμφύλιο των πάγκων. Οι Ρώσοι επικράτησαν με 76-72, για τη 2η αγωνιστική της Euroleague, έχοντας ως κορυφαίο τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος σημείωσε τους 20 25 πόντους.

CSKA-Euroleague

Άξιος συμπαραστάτης του αναδείχθηκε ο Ουίλ Κλάιμπερν με 19π. Από τη Μακάμπι ξεχώρισαν οι διψήφιοι Σκότι Ουίλμπεκιν (20π.), Τάιλερ Ντόρσεϊ (16π.) και Άντε Ζίζιτς (13π.).

Η Φενέρμπαχτσε νικήτρια στον τούρκικο “εμφύλιο” με την Ανανολού Εφές

Παίζοντας κυριαρχικό μπάσκετ στην επίθεση η Φενέρμπαχτσε πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στην Αναντολού Εφές με 80-71, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Νάντο ντε Κολό, ο οποίος έκανε “πάρτι” στη ρακέτα της ομάδας του Άταμαν.

Nando De Colo - Fenerbahce Beko Istanbul - EB20

Κορυφαίος των νικητών αναδείχθηκε ο Γάλλος γκαρντ με 20 πόντους, 7 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα και 4 ασίστ, ενώ πολύτιμη ήταν η προσφορά των Λορέντζο Μπράουν (17π.) και Γιαν Βέσελι (13π., 10ρ.). Από την Αναντολού ξεχώρισε ο Κρούνοσλαβ Σιμόν με 24 πόντους.

Δάγκωσαν οι “νυχτερίδες” τη Ρεάλ

Ούσα κυρίαρχη σε όλη την αναμέτρηση η Βαλένθια έδειξε τα… δόντια απέναντι στη Ρεάλ στη Μαδρίτη και πήρε μια άνετη νίκη με 93-77, με τη “βασίλισσα” να έχει δύο ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στην Euroleague.

Κορυφαίος για τις “νυχτερίδες” ο Μπόγιαν Ντούμπλεβιτς με 24 πόντους (6/9 τρίποντα), ενώ τον ακολούθησαν οι Μίκι Τόμπει με 14π. και Νίκολα Κάλινιτς με 10 πόντους αντίστοιχα. Από τους Μαδριλένους ξεχώρισαν οι Ουόλτερ Ταβάρες με 15 πόντους, Φακούντο Καμπάτσο με 14 και Ρούντι Φερνάντεθ με 12π.

Nikola Kalinic - Valencia Basket - EB20

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει