Ενημέρωση με ένα κλικ

Nations League: Πρεμιέρα κόντρα στην Σλοβενία για την Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου

Αντίστροφα μετράει για την πρεμιέρα της στο UEFA Nations League η Εθνική ομάδα

Στον τελικό της προορισμό όπου την Πέμπτη θα αρχίσει το ταξίδι της στο UEFA Nations League βρίσκεται η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου. Συγκεκριμένα οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έφτασαν στην Λουμπλιάνα, όπου το βράδυ της Πέμπτης θα δώσουν τον πρώτο τους αγώνα για τη διοργάνωση κόντρα στην Σλοβενία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να χρησιμοποιήσει σχήμα 4-2-3-1, ή 4-3-3, με τον Μπάρκα κάτω από την εστία, τους Μπακάκη, Τσιμίκα και Σταφυλίδη σίγουρους στην άμυνα (Σιόβας ή Σβάρνας αναμένεται να είναι ο τέταρτος αμυντικός), τους Μπουχαλάκη, Ζέκα και Κουρμπέλη να διεκδικούν δύο θέσεις κέντρο, ενώ στα άκρα αναμένεται να παίξουν οι Λημνιός και Μασούρας (διεκδικεί θέση και ο Τζόλης), ενώ Παυλίδης και Μπακασέτας θα κλείσουν την 11αδα, με τους Φορτούνη και Μάνταλο πιθανότατα να μένουν στον πάγκο.

Η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους εξής παίκτες: Μπάρκας, Διούδης, Πασχαλάκης, Τσιμίκας, Γιαννούλης, Μπακάκης, Ρότα, Σιόβας, Μιχαηλίδης, Σταφυλίδης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπακασέτας, Φορτούνης, Μπουχαλάκης, Κυριακόπουλος, Μάνταλος, Φούντας, Παυλίδης, Κουλούρης, Λημνιός, Τζόλης, Μασούρας.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει