Ενημέρωση με ένα κλικ

Σπανούλης: «Νιώθω περήφανος και ευλογημένος»

Δηλώσεις του μπασκετμπολίστα, Βασίλη Σπανούλη

Σε δηλώσεις προχώρησε ο Βασίλης Σπανούλης, μετά την ανανέωση συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας ευλογημένος που ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Πέρασαν κιόλας δέκα χρόνια και νιώθω σα να είναι μόλις χθες! Δέκα χρόνια γεμάτα υπέροχες αναμνήσεις, μεγάλες χαρές, μεγάλες στιγμές, αλλά και στεναχώριες. Καταφέραμε σπουδαία πράγματα αυτή την δεκαετία με τον Ολυμπιακό και ζήσαμε στιγμές που θα μείνουν ανεξίτηλα χαραγμένες στη μνήμη κάθε Ολυμπιακού και κάθε φιλάθλου!».

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Προέδρους για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε χτίσει μια εξαιρετική σχέση και η χημεία μας είναι μοναδική! Υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση. Είναι τεράστια τιμή για εμένα όλο αυτό και τους ευχαριστώ. Επίσης, ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου, τον κόουτς, όλους όσοι δουλεύουν στην ομάδα και φυσικά τους φιλάθλους για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Νιώθω περήφανος και ευλογημένος που ανήκω στην οικογένεια του Ολυμπιακού και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της που όπως πάντα είναι υψηλοί και να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει