Ενημέρωση με ένα κλικ

Ισόπαλο το αιώνιο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός έδειξε εξ'αρχής τις προθέσεις του, αιφνιδιάζοντας τον Ολυμπιακό.

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με το σκορ να γράφει 0-0.

Η οργάνωση του Παναθηναϊκού ήταν εμφανής ιδίως στην άμυνα. Αυτό προκάλεσε ιδιαίτερο θέμα στον Ολυμπιακό σε έναν αγώνα με ελάχιστες φάσεις.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε εξ’αρχής τις προθέσεις του, αιφνιδιάζοντας τον Ολυμπιακό. Ο Παναθηναϊκός πίεσε την άμυνα του Ολυμπιακού, εμποδίζοντας την ανάπτυξη του.

Ο Μακέντα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία όταν βγήκε μπροστά από τον Σά και το πλασέ του πέρασε άουτ, ενώ ο Ολυμπιακός παραλίγο να σκοράρει λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.

O Βαλμπουενά κέρδισε πέναλτι από τον Ανουάρ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου σε μια φάση στην οποία ο Κομίνης είχε δώσει αρχικά φάουλ, ωστόσο μετά από εξέταση της φάσης μέσω VAR, έδωσε πέναλτι με τον Παναθηναικό να διαμαρτύρεται έντονα και την ΠΑΕ να εκδίδει ανακοίνωση κατά της διαιτησία στο ημίχρονο.

Ο Διούδης απέκρουσε το πέναλτι του Γάλλου, το οποίο ήταν το δεύτερο διαδοχικό που έχασε.

Το δεύτερο ημίχρονο κύλησε σε παρόμοιους ρυθμούς, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει φάσεις χωρίς όμως αποτέλεσμα. Την ίδια στιγμή και η άμυνα του Ολυμπιακού εμπόδιζε την ανάπτυξη του Παναθηναϊκού.

Παρά τις αποφάσεις του Μαρτίνς δεν άλλαξε η κατάσταση. Οι μόνες αξιοσημείωτες φάσεις αποτέλεσαν ένα σουτ του Χατζηθεοδωρίδη και ένα πλασέ του Ελ Αραμπί, με το παιχνίδι να λήγει με «λευκή» ισοπαλία, στο 0-0.

Παναθηναϊκός (Δώνης): Διούδης, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Χατζηθεοδωρίδης, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος (57′ Αλεξανδρόπουλος), Μπουζούκης, Μακέντα (75′ Περέα), Χατζηγιοβάνης (67′ Κολοβός)

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Γκασπάρ, Μπα (46′ Σισέ), Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (46′ Χασάν), Καμαρά, Βαλμπουενά (64′ Μασούρας), Φορτούνης (64′ Λοβέρα), Ελ Αραμπί

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει