Ενημέρωση με ένα κλικ

“Ναι” από τον Αλαφούζο, ερωτηματικό ο Ερασιτέχνης για τον Βοτανικό

Τη θετική του απάντηση, για τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, έδωσε ο Γιάννης Αλαφούζος, αλλά τα πράγματα είναι ακόμα ρευστά, λόγω των επικείμενων εκλογών του Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα “Live Sports”, o δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης έχει προχωρήσει και μεγάλο βαθμό τις διαδικασίες της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου, των εγκαταστάσεων του Ερασιτέχνη, του εμπορικού κέντρου, αλλά και όσων προβλέπονται στη Διπλή Ανάπλαση, ενώ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο κόλλημα.

Ο. Μακογιάννης, παρόλα αυτά, δεν πρόκειται να προβεί σε δημοσιοποιήσεις στοιχείων. Όταν υπάρξουν οριστικές αποφάσεις, τότε θα γίνουν και οι επίσημες ανακοινώσεις. Οι επαφές, που έχει κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, αλλά η συμφωνία του με την πλευρά της “πράσινης” ΠΑΕ είναι σχεδόν δεδομένη.

Τα στοιχεία που δεν έχουν γίνει γνωστά είναι το ποσό ετήσιου ενοικίου, που θα καταβάλει ο Παναθηναϊκός για τη χρήση του γηπέδου.Όμως πρόβλημα ενδέχεται να προκύψει με τον Ερασιτέχνη, αν καταλήξει σε διοίκηση Πρωτοδικείου εντός του Ιουλίου, αλλά στα μέσα Ιουλίου αυτό το ζήτημα θα έχει ληθεί.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει