Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρεμιέρα με νίκη για τον Πανιώνιο

Με 14 βαθμούς ο Πανιώνιος παραμένει στη τελευταία θέση ενώ ο Βόλος μένει στους 27

Την πρεμιέρα των πλέι άουτ της Super League, άνοιξε η νίκη του Πανιωνίου επί του Βόλου με 1-0.

Ήδη πριν την έναρξη του παιχνιδιού είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τους ποδοσφαιριστές από πλευράς του να τ’ακολουθούν. Οι ίδιοι απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα του κορονοϊού, τηρώντας ενός λεπτού σιγή. Οι προσπάθειες των Ζοάο, Λύρατζη και Μουνίθ έδειχναν τον ζήλο του Βόλου για νίκη.

Το δεύτερο ημίχρονο όμως άλλαξε τις ισορροπίες. Στο 56′ ο Εμμανουηλίδης κατάφερε να περάσει το μισό γήπεδο, με την πορεία του όμως να ανακόπτεται από τον Οικονόμου. Ένα μόλις λεπτό αργότερα, μαθαίνοντας από το λάθος του, εκμεταλλεύτηκε μια βαθιά μπαλιά του Λυμπεράκη, και ως κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή πάσαρε τη μπάλα στον Τσιλούλη ο οποίος αποδείχθηκε και σκόρερ.

Παρά τις επίμονες πιέσεις του Βόλου, ως το τέλος, δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με τον Σαραμαντά να χάνει τεράστια ευκαιρία λίγο πριν την λήξη του ματς.

Με 14 βαθμούς ο Πανιώνιος παραμένει στη τελευταία θέση ενώ ο Βόλος μένει στους 27. Πάνω από τον Πανιώνιο βρίσκονται οι Παναιτωλικός και Ξάνθη με 17 και 18 βαθμούς αντίστοιχα, έχοντας ένα ματς λιγότερο.

Πανιώνιος (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Οικονομίδης (71′ Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Παπανικολάου, Εμμανουηλίδης (86′ Παπαγεωργίου), Αραμπούλι (41′ Λυμπεράκης), Τσιλούλης.

Βόλος (Στέφανος Ξηροφώτος): Γκαραβέλης, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Οικονόμου, Φεράρι, Λύρατζης (64′ Τσαούσης), Τσοκάνης, Μπαλογιάννης (84′ Κάσες), Τόρες, Μουνίθ, Μάντζης.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει