Ενημέρωση με ένα κλικ

Δεν θέλουν τη συνέχιση της Euroleague οι παίκτες

Να μη συνεχιστεί η σεζόν της Euroleague ζήτησαν οι αρχηγοί και οι εκπρόσωποι της ELPA των 18 ομάδων της διοργάνωσης, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (23/5), δύο ημέρες πριν από τη σύσκεψη των 11 συλλόγων, που έχουν εγγυημένο συμβόλαιο.

Οι βασικοί λόγοι ανησυχίας που ανάγκασαν τους παίκτες να πάρουν αυτήν την απόφαση είναι οι υψηλές πιθανότητες μετάδοσης του κορονοϊού, αλλά και η μεγάλη πιθανότητα για σοβαρούς τραυματισμού, μιας και δεν έχουν προπονηθεί σε κανονική ένταση εδώ και δύο μήνες.

Τον Παναθηναϊκό οι Νικ Καλάθης και Ίαν Βουγιούκας και τον Ολυμπιακό οι Βασίλης Σπανούλης και Κώστας Παπανικολάου. Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, συζήτησε ήρεμα με τους εκπροσώπους της Ένωσης παικτών (ELPA) και τους αναφέρθηκε στα ζητήματα που θα υπάρξουν, στην περίπτωση που ληφθεί η απόφαση για ολοκλήρωση της σεζόν στα παρκέ.

Αρκετοί αθλητές είχαν εκφράσει και δημόσια την αντίθεσή τους για συνέχιση της σεζόν, καθώς φοβούνται τόσο για την υγεία τη δική τους, αλλά και των συμπαικτών τους, αλλά Μπερτομέου, τόνισε στους παίκτες πως σκοπεύει να κάνει ότι χρειαστεί για να διασφαλιστεί η υγεία των παικτών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει