Ενημέρωση με ένα κλικ

Στον… αέρα ο Δώνης

Στον… αέρα είναι η παραμονή του Γιώργου Δώνη στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει επικοινωνήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα με τον Γιάννη Αλαφούζο και πλέον τα πάντα είναι ανοιχτά.

Ο μεγαλομέτοχος της “πράσινης” ΠΑΕ έχει επαφές μόνο με τον τεχνικό διευθυντή του Τριφυλλιού, Τσάβι Ρόκα, για τον σχεδιασμό της ομάδας, και όπως έχει γίνει αντιληπτό το θέμα του Δώνη ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Μάλιστα το σενάριο για αποχώρηση του Έλληνα προπονητή είναι αρκετά υπαρκτό. Παρόλα αυτά και η απόφαση διακοπής της συνεργασίας δεν είναι καθόλου απλή. Ο Δώνης δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2021, ενώ υπάρχουν και αρκετές ρήτρες.

Επίσης ο κόουτς του Παναθηναϊκού είναι αρκετά αγαπητός στους παίκτες του, με το κλίμα που επικρατεί στις προπονήσεις και στον αγωνιστικό χώρο είναι το πιο ιδανικό.

Όπως, πλην των παικτών, ο Δώνης έχει πάρει και τη “θετική ψήφο” από του οπαδούς των “πρασίνων”, καθώς συνδύασε καλά αποτελέσματα, με βάση τις συνθήκες που αντιμετώπισε, βάσει μπάτζετ.

Όμως αυτά δεν αρκούν και Αλαφούζος έχει στο μυαλό του τη διακοπή του συμβολαίου με τον Δώνη, αν και έχουν περάσει τρεις μήνες από την ένταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει