Ενημέρωση με ένα κλικ

Το unfollow Γιαννακόπουλου σε Καλάθη

Οι οικονομικές αλλαγές που αναμένονται για τον Παναθηναϊκό, θα τον επηρεάσουν τα μέγιστα

Tον προϋπολογισμό του Παναθηναϊκού αναμένεται να επηρεάσει ο κορονοϊός, για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, με το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη, όπως κι εκείνο του Τζίμερ Φριντέτ, να βρίσκονται μετέωρα. Ο αρχηγός της ομάδας δεσμεύεται για παραμονή στην ομάδα, ακόμη ένα χρόνο, παρόλα αυτά η αποχώρηση δεν αποκλείεται, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του, το οποίο ξεπερνά τα 2.000.000 ευρώ είναι δυσβάστακτο με βάση τα νέα δεδομένα της ομάδος.

Η φημολογίες περί αποχώρησης φουντώνουν μετά την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να κάνει unfollow στο Instagram τον 31χρονο πόιντ γκαρντ. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έπαψε να τον ακολουθεί στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο, γεγονός το οποίο έρχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τη συζήτηση και την αβεβαιότητα αναφορικά με το μέλλον του Καλάθη στον Παναθηναϊκό.

Οι οικονομικές αλλαγές που αναμένονται για τον Παναθηναϊκό, εντός του καλοκαιριού θα τον επηρεάσουν τα μέγιστα, με τον Παναθηναϊκό, να θεωρείται από τις πλέον πληγείσες από τον κορονοϊό ομάδες, δεδομένου ότι στηρίζει ένα σημαντικό μέρος των εσόδων της στα εισιτήρια και τα διαρκείας.

Το συμβόλαιο του Νικ Καλάθη είναι το υψηλότερο στην ομάδα, ενώ είναι το πρώτο το οποίο απασχολεί τους ανθρώπους της ομάδας. Για την απόκτηση του ήδη υπάρχουν ομάδες οι οποίες εκδηλώνουν ενδιαφέρον, με τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης να επισημαίνεται αρκετά λόγω της παρουσίας του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της.

Η Ζενίτ διέψευσε τέτοια σενάρια, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει τεθεί ακόμη το μπάτζετ της επόμενης σεζόν, ούτε γνωρίζει σε ποια διοργάνωση θα βρίσκεται του χρόνου. Η συμμετοχή τους φέτος στην EuroLeague έγινε χάρη σε wild card, κάτι που αποτελεί ξανά τον μοναδικό τρόπο παρουσίας τους σε αυτή. Τόσο η παρουσία του βασικού χρηματοδότη της, Gazprom, όσο η κεντρική χορηγία της EuroLeague είναι δεδομένο πως θα επηρεάσει τις πιθανότητες για τη wild card.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει