Ενημέρωση με ένα κλικ

Στις 4 Ιουλίου ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας

Η επανέναρξη των δύο πρώτων ανδρικών κατηγοριών κεκλεισμένων των θυρών στις 16 Μαΐου, δίνει πάτημα στη DFB για επανέναρξη των υπόλοιπων διοργανώσεων.

Η 4ή Ιουλίου ορίστηκε ως ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Γερμανίας με δυνατότητα επανέναρξης στην 3η κατηγορία, όπως και στην Mπουντεσλίγκα γυναικών.

Προϋπόθεση αποτελεί η αδειοδότηση των τοπικών αρχών, σύμφωνα με ανακοίνωση της γερμανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδία (DFB).

Η επανέναρξη των δύο πρώτων ανδρικών κατηγοριών κεκλεισμένων των θυρών στις 16 Μαΐου, δίνει πάτημα στη DFB για επανέναρξη των υπόλοιπων διοργανώσεων. Ωστόσο, και εκεί αναμένεται διεξαγωγή των αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, με τη Γερμανία να έχει απαγορεύσει όλα τα κορυφαία γεγονότα τουλάχιστον μέχρι την 31η Αυγούστου.

Η διεξαγωγή των ημιτελικών του Κυπέλλου, ανάμεσα στην Μπάγερν και στην Αϊντραχτ και στην Σααρμπρίκεν και Μπάγερ Λεβερκούζεν έχει οριστεί για τις 9 και 10 Ιουνίου. Η DFB υποστήριξε ακόμη ότι το σχέδιο υγείας και ασφάλειας το οποίο αναπτύχθηκε από κοινού με τη διοργανώτρια αρχή της Bundesliga θα ισχύει επίσης και για τις δικές της διοργανώσεις.

Η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας έχει οριστεί για τις 26-27 Μαΐου, το νωρίτερο, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει