Ενημέρωση με ένα κλικ

Λεκλέρκ: Φαβορί ο Χάμιλτον για κατάκτηση του πρωταθλήματος

«Ακόμα και σε ένα πρωτάθλημα 8 με 10 αγώνων η Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον εξακολουθούν να είναι τα φαβορί»

Ο «πιτσιρικάς» της Φεράρι που μπήκε στον κόσμο της φόρμουλα ένα με αέρα και στόφα πρωταθλητή, Σαρλ Λεκλέρκ, όπως και όλοι οι πιλότοι ανυπομονεί να τελειώσει η καραντίνα και να ξεκινήσει η δράση στη F1

Ο Μονεγάσκος πιλότος που βρίσκεται προς το παρόν στο σπίτι του, μίλησε στη Marca για το πως περνάει την καθημερινότητά του κι έδωσε τα προγνωστικά του για τον φετινό πρωταθλητή.

Όπως δήλωσε για την καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, «παίζω λίγο πιάνο και κιθάρα, αν και όχι πολύ καλά. Είμαι στο σπίτι με τη φίλη μου και διάβασα ένα βιβλίο για την ιστορία της Ferrari. Βλέπω τηλεόραση, δεν υπάρχουν πολλά περισσότερα να κάνω».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σενάριο να γίνουν οι αγώνες χωρίς κόσμο, λέγοντας πως «δεν μου αρέσει να τρέχω χωρίς κόσμο, αλλά αν αυτό συμβάλει ώστε να ξεκινήσουμε θα το κάνουμε».

Όταν ρωτήθηκε για τα προγνωστικά του για το φετινό πρωτάθλημα, απάντησε πως, «αν κατακτούσα το πρωτάθλημα θα ήμουν πολύ χαρούμενος. Όμως, ακόμα και σε ένα πρωτάθλημα 8-10 αγώνων η Mercedes και ο Λιούις Χάμιλτον εξακολουθούν να είναι τα φαβορί».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει