Ενημέρωση με ένα κλικ

Πρόθεση συμμετοχής του Γιώργου Καλαϊτζακη στο draft του NBA 2020

Δηλώσεις του ίδιου στο ESPN

Όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να είναι διαθέσιμος στο draft του NBA 2020 κατέθεσε ο Γιώργος Καλαϊτζάκης, επιβεβαιώνοντας το γεγονός, σε συνέντευξη του στο ESPN.

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού, ο οποίος σύμφωνα με το ESPN, αποτελεί το νούμερο 96 στους κορυφαίους 100 της διαδικασίας, είχε μια γεμάτη σεζόν στη Λιθουανία με τη φανέλα της Νεβέζις με 12,2 πόντους και 4,3 ριμπάουντ μέσο όρο, σε 29 λεπτά συμμετοχής. Παράλληλα, το δημοσίευμα υπενθυμίζει ότι ήταν πρώτος σκόρερ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 με 19,7 πόντους μέσο όρο.

«Τώρα είμαι στη Θεσσαλονίκη με την οικογένειά μου. Δυστυχώς η σεζόν στη Λιθουανία ήταν μία από τις πρώτες που σταμάτησαν και γυρίσαμε σπίτι πριν από τους περιορισμούς στις πτήσεις. Γυμνάζομαι κάθε μέρα και περνώ ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά μου.

Σχεδίαζα να περάσω χρόνο στην Αμερική μετά το τέλος της σεζόν για προπονήσεις και γυμναστική, αλλά τώρα δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Θα προσπαθήσω να προπονηθώ όσο γίνεται περισσότερο εδώ. Θα έχω τον βοηθό μας, Μαρτίνας Στανκοβίτσιους από τη Νεβέζις στην Ελλάδα, ώστε να με βοηθήσει με τις ατομικές προπονήσεις», ανέφερε στο ESPN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει