Ενημέρωση με ένα κλικ

Μελισσανίδης: Δίνει το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά»!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα το παραδώσει σε παππού που δέχτηκε πρόστιμο επειδή θέλησε να δει τα έργα κατασκευής του γηπέδου

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, δίνει το πρώτο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» ακόμα κι αν το γήπεδο της ομάδας δεν είναι ακόμα έτοιμο.

Μετά από προσωπική απόφαση του κ. Μελισσανίδη, το πρώτο διαρκείας θα το πάρει τιμής ένεκεν ένας παππούς που δέχτηκε πρόστιμο από την αστυνομία για άσκοπη μετακίνηση, επειδή όπως είπε, ήθελε να δει το γήπεδο της ΑΕΚ.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα το πρωί, ένας ηλικιωμένος κύριος «έφαγε» πρόστιμο γιατί ενώ επιθυμούσε να δει από κοντά το γήπεδο της ΑΕΚ, δεν είχε τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνησή του.

Όπως ήταν φυσικό το περιστατικό αυτό προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της ΠΑΕ η οποία προσπαθεί να ενημερωθεί για τα στοιχεία του ηλικιωμένου φίλου της ΑΕΚ και να επικοινωνήσει μαζί του για να του καλύψει το πρόστιμο.

Παράλληλα η ΠΑΕ θέλησε να προτρέψει τόσο εκείνον όσο και όσους «κουβαλάνε» την ίδια τρέλα και θέλουν να δουν από κοντά τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια να μην επιχειρήσουν να το κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι, όπως έγινε γνωστό από την ΠΑΕ ΑΕΚ και μετά από προσωπική απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη, στον ηλικιωμένο άνδρα θα δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην Αγιά Σοφιά για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει αυτό που τόσο πολύ αγαπάει, την ΑΕΚ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει