Ενημέρωση με ένα κλικ

Το «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο στο ιατρικό προσωπικό

Ένα πολύ όμορφο μήνυμα μέσω Twitter έστειλαν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του, οι οποίοι ευχαρίστησαν τους «ήρωες» γιατρούς και νοσηλευτές για την καθημερινή μάχη που δίνουν με τον κορονοϊό.

Ο Γιάννης ευχαρίστησε τους «νέους μας ήρωες», όπως έγραψε, γιατρούς και νοσηλευτές, αλλά και όσους βάζουν σε κίνδυνο την υγεία τους για να γυρίσουμε πίσω όλοι υγιείς.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές, όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες έγινε γνωστό ότι η οικογένεια Αντετοκούνμπο έκανε δωρεά 10.000 μάσκες στον Δήμο Ζωγράφου και 10.000 ακόμη μάσκες στον Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) για την ενίσχυση της μάχης κατά του κορονοϊού.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα αδέλφια του Θανάσης, Κώστας και Άλεξ, καθώς και η μητέρα τους ζήτησαν να μοιραστεί ένα μέρος αυτών στα Σεπόλια, δηλαδή στη γειτονιά της Αθήνας που μεγάλωσαν.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More