Ενημέρωση με ένα κλικ

Το «καταφύγιο» πολυτελείας του Νεϊμάρ

Από τη Δευτέρα (16/03), ο Νεϊμάρ Τζούνιορ, θορυβημένος από την έξαρση του κορονοϊού έφυγε από το Παρίσι με ιδιωτική πτήση για τη Βραζιλία, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά του, σε όλο αυτό το διάστημα της αναστολής των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, θεωρώντας πως θα είναι πολύ καλύτερα προστατευμένος από την πανδημία του ιού COVID-19, πρόλαβε την κίνηση του προέδρου της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος κήρυξε τη χώρα σε συναγερμό κι έκλεισε τα σύνορά της κι επέστρεψε νωρίς στην πατρίδα του, βρίσκοντας «καταφύγιο» στην πολυτελέστατη έπαυλή του.

Ένα μέρος στο οποίο κατέφευγε για αποθεραπείες στο παρελθόν, όποτε χρειαζόταν να μείνει καιρό εκτός δράσης λόγω τραυματισμού. Το ίδιο έπραξαν κι άλλοι αστέρες της πρωταθλήτριας Γαλλίας, όπως ο Καβάνι και ο Τιάγκο Σίλβα.

Το αρχοντικό του Νεϊμάρ βρίσκεται στην περιοχή Μανγκαρατίμπα και παρά το γεγονός πως ο παίκτης θέλησε να κρατήσει μακριά από το «καταφύγιό» του τα φώτα της δημοσιότητας, η βραζιλιάνικη «Globoesporte» αποκάλυψε πως το «Νο.10» της Βραζιλίας βρίσκεται εδώ και μέρες σε αυτό το μέρος, λίγο έξω από το Ρίο ντε Τζανέιρο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει