Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Στη Σάλκε δωρίζουν μέρος των μισθών τους

«Η διοίκηση πρότεινε ένα οικονομικό πακέτο που αφορά όσους εισπράττουμε περισσότερα από 10.000 ευρώ μηνιαίως»

Οι παίκτες της Σάλκε, συμφώνησαν με τη διοίκηση να δώσουν ένα μέρος των απολαβών τους, προκειμένου να περιορίσουν τη ζημία που έχει επιφέρει η πανδημία του κορονοϊού.

Αυτό αποκάλυψε ο 29χρονος Γάλλος άσος της ομάδας, Μπενζαμέν Σταμπουλί, μιλώντας στην εφημερίδα «Parisien» όπου δήλωσε πως:

«Η διοίκηση πρότεινε ένα αρκετά απλό οικονομικό πακέτο, το οποίο αφορά όλους όσοι εισπράττουμε περισσότερα από 10.000 ευρώ μηνιαίως» και συνέχισε:

«Πρόκειται για περικοπή μισθού, μέρος τη οποίας θα μας επιστραφεί σε περίπτωση που ξαναρχίσει το πρωτάθλημα με την παρουσία φιλάθλων. Τα υπόλοιπα, τα δίνουμε στον σύλλογο. Το ίδιο ισχύει και για τα μπόνους. Διαιρούνται στα τρία. Και τελικά, θα εισπράξουμε τα 2/3 των απολαβών μας».

Υπενθυμίζεται πως μία από τις χώρες που έχουν «χτυπηθεί» περισσότερο στην «Γηραιά Ήπειρο» είναι και η Γερμανία, με την Bundesliga να έχει κατεβάσει ρολά τουλάχιστον μέχρι τις 30 Απριλίου και είναι λογικό οι ομάδες ν΄ αναζητούν λύσεις για να περιορίσουν κάπως τις απώλειες που δέχονται καθημερινά.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει