Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Μάχη για τη ζωή δίνει ο Ρουστού

«Το δέρμα του Ρουστού έχει γίνει γκρι, δίνει μια μάχη ζωής»

Ο παλαίμαχος Τούρκος γκολκίπερ, Ρουστού Ρετσμπέρ, έχει προσβληθεί από κορονοϊό και η κατάσταση της υγείας του τις τελευταίες ώρες παρουσίασε επιδείνωση, καθώς νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της Τουρκίας, ο 46χρονος Ρουστού φαίνεται να κόλλησε τον κορονοϊό από τη σύζυγό του, η οποία επέστρεψε πρόσφατα από τις ΗΠΑ στην Τουρκία.

Η Ισίλ Ρετσμπέρ, μάλιστα, βρίσκεται στο στόχαστρο έντονης κριτικής στη γειτονική χώρα, καθώς όπως έγινε γνωστό, δεν τήρησε την καραντίνα των 14 ημερών που προβλέπεται για τους πολίτες που επιστρέφουν στην πατρίδα τους από το εξωτερικό.

Όπως αναφέρει η ίδια «Το δέρμα του Ρουστού έχει γίνει γκρι, δίνει μια μάχη ζωής» και συνεχίζει:

«Οι προηγούμενες 72 ώρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες, αλλά ελπίζω από εδώ και πέρα η κατάσταση να είναι καλύτερη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι μας βοηθούν και είναι στο πλευρό μας» δήλωσε.

«Είναι μια μάχη ζωής, μια μάχη ενός ανθρώπου κόντρα σε έναν νέο ιό άγνωστο ως τώρα. Είναι απαραίτητη η έγκαιρη διάγνωση, διότι ο κορονοϊός φτάνει γρήγορα στους πνεύμονες» δήλωσε η σύζυγος του παλαίμαχου Τούρκου τερματοφύλακα και κατέληξε:

«Ο Ρουστού είχε πυρετό επί μέρες, ήταν εξαιρετικά αδύναμος και χωρίς όρεξη. Το δέρμα του είχε γίνει γκρι, ανέπνεε με δυσκολία και είχε έντονο βήχα. Δεν μπορούσε καν να μιλήσει».

Η συνέντευξη της συζύγου του Ρουστού, Ισίλ Ρετσμπέρ, στα τουρκικά ΜΜΜ:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει