Ενημέρωση με ένα κλικ

Κορονοϊός: Θετικοί οι Πάολο και Ντάνιελ Μαλντίνι!

Μίλαν: «Πατέρας και γιος έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες καραντίνας»

Η Ιταλία πλήττεται από την πανδημία του κορονοϊού και όπως είναι φυσικό, αυξάνονται όσοι νοσούν και στο ιταλικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μίλαν, θετικοί στον κορονοϊό Covid-19 βρέθηκαν ο αθλητικός διευθυντής και παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας, Πάολο Μαλντίνι και ο παίκτης των «ροσονέρι» και γιος του, Ντάνιελ.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της Μίλαν, «πατέρας και γιος έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες καραντίνας, διάστημα το οποίο θα παραταθεί μέχρι να ιαθούν πλήρως από τον κορονοϊό».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μίλαν:

«Η Μίλαν επιβεβαιώνει ότι ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Πάολο Μαλντίνι, αφού ήρθε σε επαφή με ένα άτομο που ακολούθως διαπιστώθηκε θετικός στον κορονοϊό, άρχισε να εμφανίζει τα ίδια συμπτώματα του ιού. Αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα βγήκαν θετικά. Ο γιος του Ντάνιελ, παίκτης της μικρής ομάδας που προπονούνταν και με την πρώτη ομάδα, διαπιστώθηκε θετικός.

Ο Πάολο και ο Ντάνιελ είναι καλά και έχουν ήδη συμπληρώσει δύο εβδομάδες στο σπίτι χωρίς να έρχονται σε επαφή με άλλους. Θα παραμείνουν τώρα σε καραντίνα μέχρι να ιαθούν, σύμφωνα με τα ιατρικά πρωτόκολλα που περιγράφονται από τις υγειονομικές αρχές».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει