Ενημέρωση με ένα κλικ

Νεκρός ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ από κορονοϊό

Νεκρός σε ηλικία 76 ετών ο άλλοτε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, λόγω Μετά από πενθήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, εξέπνευσε ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, προοσβεβλημένος από κορονοϊού.

Μετά από πενθήμερη νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας, εξέπνευσε ο πρώην πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Λορένθο Σανθ, προοσβεβλημένος από κορονοϊό.

Ο άλλοτε πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών σκορπίζοντας θλίψη σε επιτελείο και φιλάθλους της ομάδος του.

Ο Σανθ εισήχθη στο νοσοκομείο μετά από 8 ημέρες υψηλού πυρετού. Παρά τις πιέσεις από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ο ίδιος αρνούνταν να εισαχθεί καθώς, ήθελε να δώσει προτεραιότητα στον υπόλοιπο κόσμο, σύμφωνα με αποκαλύψεις του γιου του. Διαγνώσθηκε με κορονοϊό και εισήχθη την Τρίτη σε εντατική, σε επιδεινωμένη κατάσταση, καθώς χρόνια νεφρική ανεπάρκεια τον ενέτασσε σε ευπαθή ομάδα.

Ο Σανθ προέδρευσε την περίοδο 1995-2000, με την Ρεάλ να κατακτά επί προεδρίας του ένα πρωτάθλημα καθώς και 2 Champions League.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει