Ενημέρωση με ένα κλικ

Συζητήσεις για διεξαγωγή Final 4 σε Champions League και Europa League

Συζητήσεις για διεξαγωγή Final 4 σε Champions League και Europa League

Την αναστολή των αγώνων σε Champions League και Europa League, ανακοίνωσε η UEFA, με την ημερομηνία επανέναρξης των αγώνων να παραμένει άγνωστη.

Σε προσεχή τηλεδιάσκεψη με την συμμετοχή 55 εκπροσώπων από κατά τόπους ομοσπονδιών με τον γραμματέα της επιτροπής διοργανώσεων της UEFA, Τζόρτζιο Μαρκέτι, θα ψηφιστεί το πλάνο που θα υιοθετηθεί για Champions League, Europa League, αλλά και το EURO.

Πληροφορίες της «AS», αναφέρουν την σοβαρή εξέταση της πρότασης, η οποία βρίσκει σύμφωνη, αλλά και βιώσιμη την διεξαγωγή του Final 4 και στις δυο διοργανώσεις.

Οι τέσσερις ομάδες που θα φθάσουν στα ημιτελικά του Champions League θα παίξουν στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης, όπου ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί ο τελικός. Στην ίδια πόλη, δηλαδή, θα διεξαχθούν και τα τρία παιχνίδια. Το ίδιο θα συμβεί – σε περίπτωση που η πρόταση εγκριθεί – και στο Europa League, όπου συμμετέχει και ο Ολυμπιακός, με το Final 4 να διεξάγεται στο Γκντανσκ.

Παράλληλα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο οι προημιτελικοί και των δυο διοργανώσεων να διεξαχθούν σε μονά παιχνίδια και σε έδρα ουδέτερη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει