Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΟΚ: Άφησε δυο βαθμούς στα Πηγάδια

Η ακριτική ομάδα υποχρέωσε τον «Δικέφαλο» σε ισοπαλία 1-1 στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Έτσι ο ΠΑΟΚ άφησε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην Ξάνθη, που θα του χρειαστούν στη «μάχη» των πλέι οφ…

Το συγκρότημα της Θεσσαλονίκης θα μπει πλέον στα πλέι οφ με διαφορά 7 βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που νίκησε την ίδια ώρα στο Φάληρο τον Παναιτωλικό.

Ο ΠΑΟΚ στα Πηγάδια άνοιξε το σκορ στην στην πρώτη φάση του αγώνα και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, όταν ο Γιαννούλης γύρισε την μπάλα στον Ελ Καντουρί κι εκείνος βρήκε τον Άκπομ στην περιοχή, που με άψογο πλασέ έγραψε το 0-1.

Το παιχνίδι, απέκτησε γρήγορα ρυθμό, με τους γηπεδούχους να βγάζουν αντίδραση και να φτάνουν στην ισοφάριση στο 18΄ με κεφαλιά του Λισγάρα, που σηκώθηκε πιο ψηλά απ΄ όλους σε εκτέλεση κόρνερ.

Μετά το 25ο λεπτό ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, καθώς οι παίκτες του Αμπέλ Φερέιρα δεν κατόρθωσαν να απειλήσουν ως το τέλος του πρώτου μέρους μια καλά οργανωμένη Ξάνθη.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι «άνοιξε», αλλά και πάλι έλειψαν οι μεγάλες φάσεις, καθώς η τακτική της ακριτικής ομάδας δεν επέτρεπε στους φιλοξενούμενους να απειλήσουν με αξιώσεις και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Στις καθυστερήσεις ο Λισγάρας γλίστρησε κι έπεσε, με τη μπάλα να βρίσκει πρώτα στο πόδι του και ύστερα στο χέρι του, αλλά μετά την εξέταση του VAR o διαιτητής Βρέσκας έδειξε «παίζετε».

Τα αποτελέσματα της 26ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης 3 – 0

Ξάνθη – ΠΑΟΚ 1 – 1

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 2 – 0

ΟΦΗ – Λαμία 3 – 0

Παναθηναϊκός – Βόλος 4-1

Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-1

Η Τελική βαθμολογία του πρωταθλήματος:

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει