Ενημέρωση με ένα κλικ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Πέρασε στον τελικό του Ντουμπάι!

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία προς την κατάκτηση ακόμα ενός τουρνουά

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στον τελικό του Ντουμπάι μετά και την back to back κατάκτηση του τουρνουά της Μασσαλίας την προηγούμενη εβδομάδα.

Ο 21χρονος πρωταθλητής και Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη, θα διεκδικήσει για δεύτερη συνεχή χρονιά και το τρόπαιο στο Όπεν του Ντουμπάι, μετά τη νίκη του επί του Νο 37 Βρετανού Ντάνιελ Έβανς, στον χρονικά πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

Χωρίς άγχος και σαφώς ανώτερος, ο Τσιτσιπάς επιβλήθηκε του Έβανς με 6-2, 6-3 ύστερα από παιχνίδι που διήρκεσε μία ώρα και 22 λεπτά και πέρασε στον αυριανό τελικό.

Αντίπαλός του θα σταθεί ο νικητής του ζεύγους που αποτελούν ο Νόβακ Τζόκοβιτς, Νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και του Νο 9, Γκαέλ Μονφίς.

Πέρυσι, στον τελικό του ίδιου τουρνουά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ηττηθεί από τον Ρότζερ Φέντερερ με 4-6, 4-6.

Εχθές, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στους «4» με ανατροπή σε βάρος του Γιαν-Λέναρντ Στρουφ και βρίσκεται ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό του τουρνουά ATP 500, το οποίο διεξάγεται στο Ντουμπάι.

Αν και έχασε το πρώτο σετ από τον Γερμανό, Νο 34 ο Έλληνας τενίστας που βρίσκεται στο Νο 6 της παγκόσμιας κατάταξης, πήρε τα επόμενα δύο σετ.

Με τη νίκη πήρε μαζί και το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς της διοργάνωσης, ύστερα από «μάχη» διάρκειας 2 ωρών και 23 λεπτών.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει