Ενημέρωση με ένα κλικ

Το γκολ ο… ΠΑΟΚ τη νίκη ο Ολυμπιακός!

Στο 49ο λεπτό του αγώνα κρίθηκε το ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής της Superleague

Σε δύο φάσεις κρίθηκε το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα για την 25η αγωνιστική της Superleague, η πρώτη με το καθοριστικό αυτογκόλ του Γιαννούλη και η δεύτερη με την ακύρωση γκολ του ΠΑΟΚ, τρία λεπτά αργότερα.

Ο Ολυμπιακός «άλωσε» την Τούμπα ανοίγοντας το σκορ και πάγωσε την κατάμεστη έδρα του ΠΑΟΚ με αυτογκόλ του Γιαννούλη στο 49ο λεπτό του αγώνα.

Ο Τσιμίκας έκανε τρομερή ενέργεια από αριστερά, ο Πασχαλάκης απέκρουσε το σουτ του και στη συνέχεια της φάσης ο Ρατζέλοβιτς πρόλαβε να γυρίσει την μπάλα, με τον Γιαννούλη να την στέλνει άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Οι «ασπρόμαυροι» διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας άουτ, καθώς θεωρούσαν ότι η μπάλα πέρασε την γραμμή πριν το γύρισμα του Ρατζέλοβιτς, όμως ο Γερμανός διαιτητής Στίλερ κατακύρωσε το γκολ δίχως τη χρήση VAR.

Δείτε το γκολ:

 

Τρία λεπτά αργότερα, στο 52΄, ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ, όταν μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ολυμπιακού, ο Σβιντέρσκι έκανε την προβολή, ο Σα απέκρουσε, αλλοίωσε την πορεία της μπάλας και την έστειλε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στην επαναφορά από κοντά ο Βαρέλα σκόραρε με προβολή.

Το γκολ όμως ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR καθώς ο Βαρέλα καταλογίστηκε σε θέση οφσάιντ στο ξεκίνημα της φάσης.

Δείτε το γκολ του ΠΑΟΚ που ακυρώθηκε:

 

Στο +5 βρίσκεται πλέον στον βαθμολογικό πίνακα ο Ολυμπιακός μπροστά από τον ΠΑΟΚ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει