Ενημέρωση με ένα κλικ

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1: Ένα ματς με αρκετά νεύρα

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με πέναλτι στην Τρίπολη και ισοφαρίστηκε (1-1) από τον Αστέρα παίζοντας με δέκα παίκτες.

Το γκολ της ισοφάρισης σημειώθηκε με πλασέ του Ισπανού επιθετικού από δύσκολη γωνία, μετά από σέντρα του Λουίς Φερνάντες και κόντρα πάνω στον Κουρμπέλη.

Ο Παναθηναϊκός είχε προηγηθεί στο 51’, με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Νατζ από τον Τασουλή και που εκτελέστηκε δύο φορές. Ο Παπαδόπουλος εξουδετέρωσε την κακή αρχική εκτέλεση του Μακέντα, αλλά ο διαιτητής Μανούχος διέταξε επανάληψη και ο Ιταλός αξιοποίησε τη δεύτερη ευκαιρία.

Ο Παναθηναϊκός είχε αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, αφού απουσίαζαν Σένκεφελντ, Ινσούα, Γιόχανσον, Δώνης και Αγιούμπ, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να προχωρήσει στη χρησιμοποίηση παικτών όπως οι Χατζηθεοδωρίδης, Νούνες, Αποστολάκης, Ανουάρ και Νάγκι στο αρχικό σχήμα.

Ο Αστέρας από την πλευρά του δεν είχε τον Μπαράλες που ένιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν τον αγώνα κι έμεινε εκτός 18άδας, χάνοντας σημαντική δύναμη από τη γραμμή «κρούσης» του.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής (78′ Σίτο), Σουάρεθ, Πασαλίδης, Ιγκλέσιας (19′ Βαλιέντε), Μουνάφο, Φερνάντεζ, Ρεγκίς (61′ Κρέσπι), Χαουρέγκι, Ντέλετιτς

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης (60′ Αλεξανδρόπουλος ), Αποστολάκης, Νούνες, Πούγγουρας, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης (63′ Μπουζούκης), Κουρμπέλης, Νάγκι, Ανουάρ, Μακέντα (76′ Περέα)

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας).

Διαιτητής VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει