Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός πρό των πυλών

Τον Ολυμπιακό αναμένεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας .

Τον Ολυμπιακό αναμένεται να αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας .

Το report της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει τα εξής:

«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Οι συζητήσεις δεν σταματούν και δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Τώρα, όμως, είναι ώρα για ποδόσφαιρο. Ό,τι κι αν πει κανείς, για όποιο λόγο κι αν το κάνει, έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να μιλήσεις στο γήπεδο. Να παίξεις. Και τότε να κριθείς.

Ο ΠΑΟΚ αυτό έχει μάθει να κάνει. Να προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ξεπερνά κάθε εμπόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα κάνει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Διότι, ναι, το ματς είναι ένα ντέρμπι κι έχει ξεχωριστή σημασία, αλλά αυτό δεν είναι ικανό για ν’ αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ό,τι μπορούσαν τις προηγούμενες μέρες και τώρα καλούνται να βγάλουν το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και την ποιότητά τους στο γήπεδο της Τούμπας. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να τους φέρει και πάλι στην κορυφή μια στροφή πριν τα Play Offs.

Στην τελευταία προπόνηση οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν στο κομμάτι της τακτικής, ενώ έγινε εξάσκηση και στις στατικές φάσεις, ενώ στο φινάλε είχαμε και το κλασικό, οικογενειακό δίτερμα αποφόρτισης».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της δουλειάς ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του για το μεγάλο παιχνίδι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Ντούγκλας Αουγκούστο, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Λάμπρου, Λημνιός, Άκπομ, Σβιντέρσκι.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει