Ενημέρωση με ένα κλικ

Κύπελλο Ελλάδας:Βάφτηκε «κίτρινο» το Περιστέρι!

Στα ημιτελικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης

Ο Άρης εξασφάλισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μετά τη νίκη του με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα του.

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά στο πρώτο 15λεπτο, με τον Βέλλιο να χάνει απίθανη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους, πλασάροντας άουτ από κοντά στο 8′.

Αμέσως μετά ο Ιντέγιε «απείλησε» με κεφαλιά από κοντά και στο 15′ ο Λάρσον άνοιξε το σκορ.

Ο Μπρούνο Γκάμα με φοβερή κάθετη μπαλιά έβγαλε τον Σουηδό εξτρέμ σε θέση τετ-α-τετ με τον Μέγιερι και αυτός πλάσαρε ιδανικά με το εξωτερικό, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.

Με το γκολ αυτό, οι γηπεδούχοι χρειαζόντουσαν δύο τέρματα και γενικά νίκη για να ανατρέψουν την κατάσταση και να πάρουν αυτή την πρόκριση, πράγμα που αποδείχθηκε αδύνατο.

Οι «κίτρινοι» ήλεγξαν στη συνέχεια τον ρυθμό του αγώνα και απέτρεψαν τον Ατρόμητο από τη δημιουργία ευκαιριών, με τους ίδιους να είναι πιο «επικίνδυνοι» στην επίθεση.

Με τον Ιντέγιε να χάνει όμως ένα δικό του τετ-α-τετ στο 82′, το ματς ολοκληρώθηκε με σκορ 0-1.

Ο Άρης πήρε έτσι μία «χρυσή» εκτός έδρας νίκη, που τον φέρνει στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, μαζί με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, εν αναμονή και του νικητή στο «ζευγάρι» ΑΕΚ – Παναιτωλικός.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει