Ενημέρωση με ένα κλικ

Κόμπι Μπράιαντ: Τι αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου του

Στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό θανάτου του θρύλου του NBA

Στη δημοσιότητα από το κανάλι FOX11 δόθηκε το πιστοποιητικό θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ μετά το αεροπορικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του μαζί με την κόρη του Τζίτζι κι άλλους επτά ανθρώπους.

Σύμφωνα με το έγγραφο η επίσημη αιτία θανάτου του Κόμπι Μπράιαντ ήταν τραύμα από αμβλύ όργανο με τους ιατροδικαστές να προσθέτουν ότι η χρονική απόσταση ανάμεσα στο χτύπημα και τον θάνατο ήταν μικρή.

Η κηδεία και η επιμνημόσυνη τελετή αφιερωμένη στην μνήμη του θρύλου του Λος Άντζελες και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνας και των άλλων επτά ανθρώπων που σκοτώθηκαν τον περασμένο μήνα, όταν το ελικόπτερο που επέβαιναν, συνετρίβη, θα πραγματοποιηθεί στις 24 Φεβρουαρίου στο «Staples Center».

Η συγκεκριμένη ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία, δεδομένου ότι ο Κόμπι έκανε σπουδαία καριέρα φορώντας την φανέλα με τον αριθμό 24, ενώ η Τζιάνα έπαιζε με το Νο 2 στην πλάτη (σ.σ. Και όπως είναι γνωστό, οι ημερομηνίες στις ΗΠΑ γράφονται διαφορετικά απ΄ ότι στην Ευρώπη. Για παράδειγμα, η 24η Φεβρουαρίου γράφεται 02/24/2020).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει