Ενημέρωση με ένα κλικ

Ισοπαλία χωρίς γκολ για τον Ολυμπιακό στη Λαμία

Ντεμπούτο έκανε ο Εμρέ Μορ στο Κύπελλο Ελλάδας

Στην πρώτη τους κόντρα για τους «8» του κυπέλλου Ελλάδας, η Λαμία και ο Ολυμπιακός έμειναν στο 0-0, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αντιμετωπίζει το ματς ως μια καλή ευκαιρία για να κάνει αλλαγές στην 11άδα.

Αυτό, όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, φάνηκε στο παιχνίδι της ομάδας του, καθώς  ο Ολυμπιακός είχε προβλήματα στο δημιουργικό κομμάτι.

Το γεγονός ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν μόνο τρεις τελικές στο πρώτο ημίχρονο τα λέει όλα, αν και η αλήθεια είναι ότι έστω κι έτσι θα μπορούσε να ήταν μπροστά στο σκορ.

Είτε με τον Χασάν στο 23′, είτε με τον Ραντζέλοβιτς στο 38′, οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να προηγηθούν αλλά δεν το έκαναν.

Έτσι, η Λαμία που ήταν σωστά παρατεταγμένη και δεν άφηνε κενούς χώρους, είδε το πρώτο 45λεπτο να βγαίνει χωρίς γκολ και χωρίς πολλούς κινδύνους.

Αυτοί θα έρχονταν στο δεύτερο μέρος και μάλιστα από νωρίς, με τους Καμαρά και Ραντέλοβιτς να πλησιάζουν στο γκολ στο 49′, όπως και ο Σισέ στο 53′.

Δύο λεπτά μετά ο Μαρτίνς έριξε στον αγώνα τον Εμρέ Μορ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο, αντί του Ραντζέλοβιτς και το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το γκολ.

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι δεν το έκανε και τόσο πειστικά, με αποτέλεσμα η Λαμία να κρατήσει το 0-0, το οποίο τα αφήνει όλα ανοιχτά για τη ρεβάνς στο Καραϊσκάκη.

Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα, Βάντερσον, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88′ Βλαχομήτρος), Τιρόνε (74′ Νιάσε), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Σασί (69′ Μπιανκόνι).

Ολυμπιακός: Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Λοβέρα (84′ Μασούρας), Ραντζέλοβιτς (55′ Εμρέ Μορ), Φορτούνης, Χασάν (82′ Σουντανί).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει