Ενημέρωση με ένα κλικ

Σάββας Θεοδωρίδης: Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χωρίσει την Ελλάδα

«Εύχομαι στην κυβέρνηση να καταλάβει ποια είναι η αλήθεια και ποιο το ψέμα»

Ο Σάββας Θεοδωρίδης, επίτιμος πρόεδρος του Ολυμπιακού, μίλησε μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Ξάνθης, για τα τελευταία γεγονότα στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι Πειραιώτες είχαν εύκολο έργο στο Καραϊσκάκη υποδεχόμενοι την Ξάνθη, την οποία νίκησαν με 3-1 και ανέβηκαν στην πρώτη θέση μπροστά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι σε μια περίεργη κατάσταση λόγω των γεγονότων με την εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό (μαζί με την Ξάνθη).

«Ευχαριστώ τα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς για τη διαγωγή τους. Δεν θέλουμε να βγει κανένας στους δρόμους και τα δήθεν συλλαλητήρια. Τον Ολυμπιακό τον λατρεύει όλη η Ευρώπη και προσπαθούμε να καλύψουμε τις τρύπες των άλλων. Ό,τι βαθμός υπάρχει για την Ελλάδα είναι από εμάς και είμαστε υπερήφανοι. Θέλουμε όμως και τίμιο πρωτάθλημα. Όταν κάποιος είναι ένοχος να τον δικάσει η δικαιοσύνη. Στην Ελλάδα υποβιβάστηκαν ο Άρης, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ. Στην Ιταλία βγήκε η Γιουβέντους έξω από το πρωτάθλημα. Όταν κάποιος είναι ένοχος να τιμωρείται με τους νόμους και σύμφωνα με το τι θα προσκομίσει στη δίκη. Εμείς δεν θέλουμε να χωρίσουμε την Ελλάδα σε βόρειους και νότιους», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Να προσέξουν ποιους θα βάλουν στις διάφορες θέσεις, όπως κάναμε εμείς παλιά στην ΕΠΟ. Τότε ευημερούσε το ελληνικό πρωτάθλημα και καταφέραμε να πάρουμε και το Κύπελλο Ευρώπης. Θέλω να παρακαλέσω όλους να είναι κόσμιοι και να διδάξουμε τι είναι ο Ολυμπιακός που είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Μας σέβονται όλοι στο εξωτερικό. Ζήτω η Ελλάδα, θα κάνουμε τα αδύνατα για τη χώρα και ας είμαστε οι πληγέντες. Εύχομαι να τηρηθούν οι νόμοι».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει