Ενημέρωση με ένα κλικ

Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Ντέμης Νικολαΐδης

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Τρέχουν οι εξελίξεις για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης βρέθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και είχε συνάντηση με κυβερνητικά στελέχη και συγκεκριμένα με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ κλήθηκε, σύμφωνα πληροφορίες, προκειμένου να συζητήσει θέματα τα οποία έχουν κάνουν με το κυβερνητικό πλάνο το οποίο εξήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής με αφορμή το τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών.

Υπενθυμίζεται, πως ο πρωθυπουργός έκανε λόγο για μνημόνιο συνεργασίας με τις FIFA-UEFA ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να κάνει restart. Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος της παρουσίας του Ντέμη Νικολαΐδη στο Μαξίμου, καθώς στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για συναντήσεις με τις υπερομοσπονδίες από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η σύσταση του κλιμακίου που θα συναντηθεί με τις FIFA-UEFA αποτελεί προτεραιότητα για την κυβέρνηση και δεν αποκλείεται ο Ντέμης Νικολαΐδης να έχει ρόλο στην «ομάδα» που θα δημιουργηθεί ή ακόμα και να αποτελέσει την λύση κοινής αποδοχής στην προεδρία της ΕΠΟ.

Το κυβερνητικό σχέδιο, εφόσον βρεθεί η χρυσή τομή με τις υπερκείμενες ομοσπονδίες, προβλέπει το ελληνικό ποδόσφαιρο να διοικηθεί από μια νέα Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή για τουλάχιστον μια τριετία -ενδεχομένως και παραπάνω.

Στο πλαίσιο αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα προτείνει στις FIFA, UEFA o Ντέμης Νικολαϊδης να ηγηθεί του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει