Ενημέρωση με ένα κλικ

Ολυμπιακός: Η Euroleague απαγόρευσε τις μετεγγραφές

Η Euroleague τιμώρησε τον Ολυμπιακό με απαγόρευση μετεγγραφών, λόγω μη συμμόρφωσής του με του κανονισμούς τους Financial Fair Play και ύπαρξης ληξιπρόθεσμων οφειλών, που δεν έχουν εξοφληθεί.

Η μονιμοποίηση της τιμωρίας θα δημοσιευτεί σε 30 μέρες, όταν και θα εκδοθεί η τελική απόφαση, από την Οικονομική Επιτροπή.

Η ανακοίνωση της Euroleague

«Η Επιτροπή Ελέγχου Διαχείρισης παραπέμπει τον Ολυμπιακό στην Οικονομική Επιτροπή (Financial Panel) για περαιτέρω παρακολούθηση της κατάστασης συμμόρφωσης του συλλόγου με τους Κανονισμούς Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και Fair Play (FSFPR).

Η διαδικασία άνοιξε με βάση τη φερόμενη παράβαση ληξιπρόθεσμων οικονομικών υποχρεώσεων, παραλείποντας να δώσει πληροφορίες και μη εκπλήρωσης των συμφωνηθέντων Σχεδίων Συμμόρφωσης (Compliance Plans), σύμφωνα με τα Άρθρα 32α, δ και ε του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague. Η απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής αναμένεται σε διάστημα 30 ημερών, όταν και ολοκληρωθεί όλη η ανταλλαγή εγγράφων.

Από την Οικονομική Επιτροπή έχει επιβληθεί ένα προσωρινό μέτρο, το οποίο απαγορεύει στον Ολυμπιακό να αποκτήσει νέους παίκτες ή προπονητές, μέχρι να εκδοθεί η απόφαση».

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει