Ενημέρωση με ένα κλικ

Θρίαμβος της Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-1 επί της Μάντσεστερ Σίτι

Καταρρέει η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα με τρεις σερί ήττες, ενώ η Λειψία εντυπωσίασε με πέντε γκολ στην Bundesliga.

Η 10η αγωνιστική της Premier League προσέφερε μια ιστορική ανατροπή, με τη Νότιγχαμ Φόρεστ να επικρατεί με 3-1 της Μάντσεστερ Σίτι. Η επιτυχία αυτή απομακρύνει τους γηπεδούχους από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ παράλληλα αποτελεί ένα αρνητικό ορόσημο για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία για πρώτη φορά μετά το 2024 μετρά τρεις συνεχόμενες ήττες. Στα υπόλοιπα παιχνίδια της Αγγλίας, η Άρσεναλ επικράτησε δύσκολα της Χαλ με 1-0, ενώ η Τότεναμ ηττήθηκε από τη Λιντς με το ίδιο σκορ.

Στη Γερμανία, η Bundesliga είχε έντονη δράση με τη Λειψία να ξεχωρίζει, συντρίβοντας την Άουγκσμπουργκ με 5-2. Παράλληλα, Μπάγερν και Ντόρτμουντ συνέχισαν νικηφόρα, επικρατώντας με το ίδιο σκορ (2-1) απέναντι σε Μάιντς και Έλβερσμπεργκ αντίστοιχα.

Στην Ισπανία, για τη La Liga, η Σανταντέρ πέτυχε σημαντικό «διπλό» στην έδρα της Μάλαγα με 2-1, ενώ η Εσπανιόλ ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) με τη Ντεπορτίβο. Στην αναμέτρηση Οσασούνα-Μπιλμπάο, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς, έπειτα από το ισόπαλο 1-1.

Τέλος, στη Serie A, η Μπολόνια συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία, περνώντας νικηφόρα από την Πάρμα με 2-1, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες και πλησιάζοντας τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Σημαντικό τρίποντο κατέγραψε και η Κάλιαρι, κερδίζοντας τη Φροζινόνε με 1-0.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com