Ενημέρωση με ένα κλικ

ΠΑΟΚ: Κάλεσμα για το συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη

Βάλλουν κατά της νομοθετικής ρύθμισης για την υπόθεση με την Ξάνθη

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τον κόσμο της, με μήνυμά της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ώστε στο ειρηνικό συλλαλητήριο των οργανωμένων οπαδών που διοργανώνει στην Θεσσαλονίκη για αύριο, Πέμπτη 30 Ιανουαρίου, ώστε να δώσουν δυναμικό παρών.

Με τη νίκη επί του Βόλου τη Δευτέρα ο ΠΑΟΚ πάτησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, αλλά αυτό μάλλον δεν απασχολεί κανένα οπαδό της ομάδας.

Αντίθετα, άπαντες ασχολούνται με τις εξελίξεις που υπάρχουν με το θέμα της νομοθετικής ρύθμισης για την υπόθεση με την Ξάνθη και την πολυιδιοκτησία.

Στη Θεσσαλονίκη «βράζουν» με το συγκεκριμένο θέμα και οι σύνδεσμοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ διοργανώνουν συλλαλητήριο το απόγευμα (18:00) της Πέμπτης στην Καμάρα, με την ΠΑΕ να το στηρίζει και να στέλνει το μήνυμα της προς τον κόσμο, ζητώντας δυναμικό παρών.

«Η προσπάθεια για ανάδειξη του πρωταθλητή με νομοθετική ρύθμιση είναι μια κακοστημένη φάρσα και δε θα περάσει. Προσκαλούμε τον κόσμο να παραβρεθεί στο αυριανό ειρηνικό συλλαλητήριο που διοργανώνουν οι ΣΦ ΠΑΟΚ, στις 18:00 στην Καμάρα, για να ενώσουμε τις φωνές μας!», αναφέρει το μήνυμα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει