Ενημέρωση με ένα κλικ

Στη ΓΑΔΑ η διαιτητής Βάσω Τσαρούχα για την υπόθεση των στημένων αγώνων

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος η διεθνής διαιτητής, ενώ ανάμεσα στους έξι κατηγορούμενους βρίσκεται και ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος.

Στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε η διεθνής διαιτητής Βάσω Τσαρούχα, η οποία συνελήφθη από τις Αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, αμέσως μόλις προσγειώθηκε επιστρέφοντας από την Κωνσταντινούπολη. Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε σε εκτέλεση εντάλματος που είχε εκδοθεί για την πολύκροτη υπόθεση των στημένων παιχνιδιών στο μπάσκετ.

Η Βάσω Τσαρούχα μεταφέρθηκε στις αστυνομικές εγκαταστάσεις συνοδεία αξιωματικών. Σήμερα αναμένεται να κρατηθεί στη ΓΑΔΑ μαζί με τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται τρεις ακόμη διαιτητές και ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος. Οι έξι κατηγορούμενοι πρόκειται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του ανακριτή, όπου αναμένεται να ζητήσουν προθεσμία προκειμένου να προετοιμάσουν τις απολογίες τους. Σε βάρος των εμπλεκομένων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για αδικήματα που αφορούν, κατά περίπτωση, δωροδοκία και δωροληψία, παραβιάζοντας διατάξεις του αθλητικού νόμου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com