Φόρος τιμής από τον Παναθηναϊκό στη μνήμη του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο ΟΑΚΑ
Λουλούδια, μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή για τον ιστορικό «Καπετάνιο» των «πρασίνων»
Το δικό του αντίο είπε ο Παναθηναϊκός στον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον άνθρωπο που καθόρισε την πορεία της ομάδας ως ιδιοκτήτης επί 21 ολόκληρα χρόνια (1979-2000). Ο εμβληματικός «Καπετάνιος» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών το μεσημέρι της Παρασκευής 16/10, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια του «τριφυλλιού».
Στο πλαίσιο του αγώνα με τον Αστέρα Aktor, οι «πράσινοι» απέτισαν φόρο τιμής με μία σειρά από συμβολικές κινήσεις. Κατά την επιστροφή τους στα αποδυτήρια μετά το ζέσταμα, οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων άφησαν από ένα λουλούδι μπροστά σε έναν καμβά με τη φωτογραφία του Γιώργου Βαρδινογιάννη που είχε τοποθετηθεί στην είσοδο της φυσούνας.
Παράλληλα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού αγωνίζονται με μαύρο περιβραχιόνιο, ενώ κατόπιν αιτήματος της ομάδας, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη της αναμέτρησης. Τέλος, στη σουίτα από την οποία παρακολουθούσε ιστορικά τις αναμετρήσεις της ομάδας, στη θέση του έχουν τοποθετηθεί λουλούδια στη μνήμη του.