Ενημέρωση με ένα κλικ

Βέλιμιρ Ζάετς για Γιώργο Βαρδινογιάννη: «Ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα»

Το συγκινητικό «αντίο» του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στον «καπετάνιο» του Παναθηναϊκού.

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στον κόσμο του Παναθηναϊκού η είδηση του θανάτου του Γιώργου Βαρδινογιάννη. Ο Βέλιμιρ Ζάετς, ο οποίος υπήρξε εμβληματική μορφή της ομάδας, αποχαιρέτησε τον άνθρωπο που καθόρισε την πορεία του στην Ελλάδα με ένα ιδιαίτερα φορτισμένο μήνυμα.

Ο παλαίμαχος άσος, μέσω ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρθηκε στον άνθρωπο που τον έφερε στη χώρα και του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως για εκείνον ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δεν ήταν απλώς ένας πρόεδρος. «Διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στη ζωή μου και πάντα ένιωθα ότι ήταν σαν δεύτερος πατέρας για μένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βέλιμιρ Ζάετς, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για όσα μοιράστηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Βέλιμιρ Ζάετς υπογράμμισε ότι ο εκλιπών άφησε ανεξίτηλο σημάδι στη ζωή του, ενώ επισήμανε πως ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ο Παναθηναϊκός θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, αποχαιρετώντας τον «καπετάνιο» με σεβασμό και αγάπη.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com