Ενημέρωση με ένα κλικ

Λεβάντε – Σεβίλλη 3-3: Τρεις ανατροπές στις καθυστερήσεις σε ένα παιχνίδι για την ιστορία

Το συγκλονιστικό φινάλε στο Βαλένθια με πρωταγωνιστή τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο που κράτησε τη Σεβίλλη όρθια μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Σε έναν αγώνα που θα μνημονεύεται για καιρό, η Λεβάντε και η Σεβίλλη αναδείχθηκαν ισόπαλες με το εντυπωσιακό 3-3, σε μια αναμέτρηση που έριξε την «αυλαία» της 8ης αγωνιστικής της LaLiga. Το παιχνίδι στη Βαλένθια είχε πρωτοφανή εξέλιξη, καθώς το σκορ άλλαξε τρεις φορές μέσα στα λεπτά των καθυστερήσεων.

Οι φιλοξενούμενοι από την Ανδαλουσία βρέθηκαν να προηγούνται τρεις φορές κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο οι γηπεδούχοι αρνήθηκαν να παραδοθούν, ισοφαρίζοντας ισάριθμες φορές σε ένα «χορταστικό» ματς. Στην εστία της Σεβίλλης βρέθηκε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος παρά την πίεση που δέχτηκε η ομάδα του, πραγματοποίησε δύο καθοριστικές επεμβάσεις που απέτρεψαν το χειρότερο σενάριο για τους φιλοξενούμενους.

Στα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Η Μάλαγα αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εσπανιόλ (90’+3′ Νίνιο – 13′ Θαραγόθα), ενώ το παιχνίδι Ράγιο Βαγεκάνο-Αθλέτικ Μπιλμπάο διεκόπη. Η Ατλέτικο Μαδρίτης επικράτησε της Αλαβές με 2-1 (45’+ Μπογιέ – 33′ Γκριμάλδο, 87′ Ρομέρο). Η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Χετάφε με 3-0 (2′ Γκόρντον, 30′ Γκαμπριέλ Ζεζούς, 73′ Κουντέ) και η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε τη Βιγιαρεάλ με 1-0 χάρη σε γκολ του Ντιομαντέ (62′). Τέλος, η Ελτσε έμεινε στο 0-0 με τη Θέλτα, ενώ η Σοσιεδάδ κέρδισε τη Λα Κορούνια με 3-2 (29′ Μαρτίν, 34′ Ζακαριάν, 54′ Γκέδες – 61′ Σοριάνο, 69′ Ερνάντες).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com