Προσπάθεια του Πέδρο Προένσα για νέα συνάντηση του Cristiano Ronaldo με τον Ζόρζε Ζέσους
Ο πρόεδρος της πορτογαλικής ομοσπονδίας επιχειρεί να αποκαταστήσει τη σχέση του σούπερ σταρ με τον ομοσπονδιακό τεχνικό μετά την αποχώρηση από την αποστολή.
Η Πορτογαλία συνεχίζει την πορεία της στο Nations League με δύο εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Νορβηγία και Δανία, ωστόσο η επικαιρότητα στην ομάδα επισκιάζεται από την υπόθεση του Cristiano Ronaldo. Η αποχώρηση του 41χρονου σούπερ σταρ από την αποστολή και η φημολογία περί οριστικού τέλους της διεθνούς του καριέρας έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον.
Όπως αποκαλύπτει το «cmjornal.pt», ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Πέδρο Προένσα, καταβάλλει προσπάθειες για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ του παίκτη και του προπονητή Ζόρζε Ζέσους. Ο Προένσα επιδιώκει μια νέα συνάντηση κορυφής, ευελπιστώντας να ανατρέψει το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την προηγούμενη επικοινωνία τους πριν από τον αγώνα με τη Δανία, η οποία είχε ως άδοξο αποτέλεσμα την αποχώρηση του Cristiano Ronaldo. Το σίριαλ αναμένεται να συνεχιστεί, ενώ η προσοχή της ομάδας στρέφεται πλέον στον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής (4/10, 21:45) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League, όπου η Πορτογαλία υποδέχεται τη Νορβηγία.