Ενημέρωση με ένα κλικ

Ρούι Πίντο: «Ο Τζιάνι Ινφαντίνο γνώριζε για τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι από το 2014»

Σοβαρές καταγγελίες από τον δημιουργό του Football Leaks για τον πρόεδρο της FIFA, κάνοντας λόγο για συγκάλυψη παραβάσεων της Παρί Σεν Ζερμέν και των «πολιτών».

Νέες αποκαλύψεις που αναμένεται να κλονίσουν συθέμελα το οικοδόμημα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έφερε στο φως ο Ρούι Πίντο. Ο Πορτογάλος χάκερ, ο άνθρωπος πίσω από την πλατφόρμα Football Leaks, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έναρξη των ερευνών κατά της Μάντσεστερ Σίτι, στρέφει τα βέλη του κατά του Τζιάνι Ινφαντίνο.

Σύμφωνα με τον Πίντο, ο σημερινός πρόεδρος της FIFA, ο οποίος κατά το 2014 κατείχε τη θέση του Γενικού Γραμματέα της UEFA, γνώριζε από τότε για τις εκτεταμένες παρατυπίες των συλλόγων. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ο Ινφαντίνο κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν να αποφύγουν τις ενδελεχείς έρευνες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αποκλεισμό από το Champions League, επιβάλλοντάς τους απλώς ένα τυπικό πρόστιμο.

«Ήδη από το 2014, υπήρχε ένας άνθρωπος που γνώριζε για τις παρατυπίες που αφορούσαν τη Μάντσεστερ Σίτι. Αυτός ο άνθρωπος ηγείται πλέον της FIFA. Ο διαβόητος Τζιάνι Ινφαντίνο έκανε κατάχρηση της εξουσίας του, κοινοποίησε εμπιστευτικά έγγραφα και παρέκαμψε το Ερευνητικό Τμήμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ρούι Πίντο. Ο χάκερ κατέληξε σε μια σκληρή τοποθέτηση για τον Ινφαντίνο, χαρακτηρίζοντάς τον «καρκίνο» για το άθλημα και υποστηρίζοντας πως δεν θα έπρεπε να κατέχει πλέον καμία θέση στο μέλλον του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com