Με Σάλιακα και Κωστούλα η Εθνική ομάδα κόντρα στην Ολλανδία στην Τούμπα
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς καταστρώνει τα πλάνα του για το «τρία στα τρία» στην κατάμεστη Τούμπα την Πέμπτη 1/10.
Η Εθνική ομάδα, έχοντας αποσπάσει δύο εντυπωσιακά διπλά σε Βελιγράδι και Άουγκσμπουργκ, ετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση. Την Πέμπτη 1/10 στις 21:45, το συγκρότημα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φιλοξενείται στην κατάμεστη Τούμπα από την Ολλανδία, με μοναδικό στόχο το «τρία στα τρία» που θα εδραιώσει τη δυναμική της στην κορυφή.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν προτίθεται να ανακατέψει την τράπουλα, διατηρώντας τον βασικό κορμό που απέδωσε εξαιρετικά στα προηγούμενα παιχνίδια. Η μοναδική αναγκαστική αλλαγή αφορά το δεξί άκρο της άμυνας, καθώς ο Βαγιαννίδης ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις. Τη θέση του θα πάρει ο Σάλιακας, ενώ ο Τσάπρας, παρόλο που κλήθηκε εσπευσμένα, δεν αναμένεται να αγωνιστεί έχοντας κάνει μόλις μία προπόνηση.
Κάτω από τα δοκάρια παραμένει ο Τζολάκης, με τους Ρέτσο και Μαυροπάνο να αποτελούν το δίδυμο των στόπερ και τον Τσιμίκα να καλύπτει την αριστερή πτέρυγα. Στον χώρο του κέντρου, ο Ζαφείρης θεωρείται «κλειδωμένος» στη μεσαία γραμμή, με τον Κουρμπέλη να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να αγωνιστεί δίπλα του, αν και ο Ανδρούτσος παραμένει μια αξιόπιστη εναλλακτική λύση μετά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε κόντρα στη Γερμανία.
Στη γραμμή κρούσης, η τριάδα των Τζόλη, Καρέτσα και Παυλίδη φαντάζει αμετακίνητη, ενώ στην ενδεκάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο Κωστούλας, συμπληρώνοντας την επιθετική τετράδα της Ελλάδας για αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση.